| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Base Builder itp.
Zacznijmy od tego , ze jestem w Bulgari i jest bardzo goraco , ze po morzu mozna tylko w nocy wyjsc gdzies. Urlop na mnie dobrze dziala ![]() Za 3dni wygasa termin base buildera. Obsluga mi sie kompletnie nie podoba , automatyczne przedluzanie nie dziala , jak cos to czesto nie odpisuja , ja sie z nimi paprac nie bede. Tak w ogole to base builder mial miec +6 slotow i 21 gratis bo polecilem radeonowi , ale to troche pisania , wymyslili sobie cos i nie dali. Ja juz base buildera prowadzic nie bede , jak juz serwer bede robil , to taki na ktorym sie znam. A na gry wilan zostalo 80zl i szkoda aby tez volta ucierpiala , wiec moge na kogos serwer przepisac (wymagany nip). Jak cos to na pw sie dogadam , ale to tylko 3dni zostaly , a ja czasem tylko na laptopa usiondze. Wiec trzeba sie szybko dogadac , dane na pw potem. Ja mysle ze jak cos bede robil , to Pokemod + Deathmath i Fast EXP , oraz tylko 151 podstawowych pokemonow. Oczywiscie jak wroce , to przy base builderze bede mogl pomoc , bo pare przydatnych pluginow juz znalazlem dawno. A do Pokemoda #2 jakby byl , znalazlem super hosting , oczywiscie w Gdansku ![]() Nie wiem co tu jeszcze napisac ![]() Pozdrowienia z Bulgari , upal jak nie wiem co , a morze cieplutkie i fale sa niezle na deske |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Base Builder itp.
Lepiej zamiast nowego poka zrob SHModa + DM + Fast XP :x
|
| |
| | #3 |
Wszędzie exp, lvle... war3, poke, diablo... wystarczy. Po co jeszcze shm. Czy nie lepiej zrobić np. [DM] (może być z BF2) [ONLY HS] [FY/AIM/AWP] [GG](też ewentualnie bf2) Bo tak to tylko jakieś moce, nic normalnego. |
| |
| | #4 |
To GG mozna bo fajne :P
|
| |
| | #5 |
|
Ja wole zrobic , cos co na czyms sie bardziej znam. Z tych co sie zglosza , nowego H@ bb sam wybiore. A tak to pokemod tylko jakies 14 slotow , nie bedzie tam jakiegos kupywania legend itp. Legenda jest jak nagroda , wiec legende bede mogli ludzie uzyskac co bardzo rozwija volte , lub wygraja w konkursie czy cos w tym stylu. Onlu HS AIM/AWP , jak pokemod wypali to tez jakos 14 slotow. Nie chce aby gracze z jednego pokemoda przeszli na drugi , wiec ten bedzie calkiem inny i bedzie duzo roznych rzeczy. Na Base Builderze nowy H@ mysle ze zrobi napewno: -Radio -Nie bedzie mozna zamykac respa zombie itp. -Nie bedzie mozna blokowac w blocku -Beda ammopacki i rozne dodatki ------------------------- Oczywiscie w tym moge pomoc |
| |
| | #6 |
2 pokemody. -.- Moje zdanie jest takie, że wtedy lepiej nic nie robić. :P Same mody, gdzie bardziej liczą się lvle, niż czyjś skill to bezsens. |
| |
| | #7 |
|
Tak , dlatego tez sugeruje aby ktos wszedl nowy do Volty z jakims serwerem , ale ktos z tych ludzi co teraz jest. Nawet ty Julia , zrobic taki serw/serwery bez jakis tam modow na exp itp. Dodane po 9 minuty: Zaraz chyba ide na miasto , z tym H@ bb musicie sie szybko zastanawiac. Bo tylko 3dni , a nie wiem kiedy wejde na laptopa , on jest jakis zryty #1 pokemod i tak by byl glowyn , a #2 pokemod to taki z podstawami i dodatkami.
|
| |
| | #8 |
Ja bardzo chętnie, tylko ciężko na razie byłoby z kasą na serwer... Może we wrześniu i jakby ktoś ze mną robił.
|
| |
| | #9 |
Proponuje paradoxa jako H@ lub Edoc'ka
|
| |
| | #10 |
|
Paradox , moze umie rozmawiac z ludzmi itp. Ale na serwerze zna sie jak... 0 , null. Juli to ja moge chetnie pomoc |
| |
| | #11 |
Z bratem pogadam jeszcze, on bardziej przy kasie. ![]() OK, to ja bym mogła zrobić zwykłego DM+BF2 (bez żadnych udziwnień pokemodowych). Tylko nie wiem jakbym dała rade, bo na stawiaka kiedyś wgrywałam amxx'a, ale to już nic nie pamiętam. -.- |
| |
| | #12 |
|
Amxx jest od razu wgrane , wystarczy pluginy wgrac , odblkowac moduly i inne duperele. To co base builder idzie na stracenie? Bo chyba jutro wygasa , a nawet 1 chetnego nie ma.
|
| |
| | #13 |
A nie możesz jeszcze raz spróbować przedłużyć i oddać komuś jak wrócisz. @Raku - a jaki hosting najlepiej? |
| |
| | #14 |
|
Wiesz ja mam zapisany w zakladkach b.dobry , jest z pol roku ale jest w ogole nie znany , eh sprawdze na gg czy jest wilan , czy email wysle. Ja nie lubie sie z nimi uzerac ...
|
| |
| | #15 |
Kto to lubi. Ale chyba wypadałoby na razie przedłużyć, jesteś H@ i nie możesz tak na wszystko zlać. :P
|
| |
| Tagi |
| itp, base, builder |