| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nagato na adma!!!
Nick(w grze i nick Steam): w grze :Nagato, steam :Nagato Steam_ID:STEAM_0:0:34141341 Wiek:14 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): no tak 8/10 Na jakich serwerach mam adma?: mam na kilku - bb ultra servers,kombajnisty, Na jakich serwerach miałem adma?:wielu niepamietam wszytkich ten mi sie przypomnial Dlaczego ja?:wiedz nieuwazam sie za jakiegos wiecie "ogara" ale mam doswiadczenie chce pomuc temu servu i takie tam pomoge wam jesli tylko bede mial szanse,Wiecej grzechow niepamietam... Ile dziennie grasz na serwerze?:4-7h Składki(przelew 10zł): Tak/Nie Nie niesjestem w stanie wplacac 10 zl na skladnki przelewem ale gdyby byla mozliwosc sms -doladowanie owszem Kontakt(GG/Email):szczurek3714@wp.pl,gg niedam tu bo zacznie sie spam |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nagato na adma!!!
Bez urazy ale robisz ten bład co ja troche byle jak napisane podanie, tak na odwal się ja tu nie decyduje ale wydaje mi sie ze jestes nowym graczem na serwerze i powinieneś trochę się przyzwyczajić z atmosferom która panuję na serwerze. Jestem nie na nie ani nie na tak nie znam cie choć gram dużo na Jailu.
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Nagato na adma!!! |
| |
| | #4 |
|
Neutral .
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Wymień może "kilka" serverów. Podanie to nie odwalić "było" "miałem" "kilka" ... Postaraj się to świadczy o Tobie. Ja za to jestem na nie + masa emotek... |
| |
| | #6 |
|
ta poprawilem teraz moze byc???
|
| |
| | #7 |
|
Jestem na nie.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Poprawił = zależy mu, ale nie znam.... Dam neutral, żeby mój głos nie odrzucił podania. |
| |
| | #9 |
|
Odrzucam podanie. Powod nie znamy cie, podanie na odwal sie. |
| |
| Tagi |
| adma, nagato |