| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Wielka mobilizacja
Serwer świeci pustkami. Więc jak na innych serwach trzeba czasem go zapełnić i pozachęcać ludzi. Więc ustali się termin (ja mogę w nowym tyg.) kiedy i o której będziemy rozkręcać War3. Ja wolę z rana i chyba to jest lepsza pora, bo są wakacje i więcej osób, no może nie z rana, ale w południe gra dużo ludu. Podajcie propozycje, o której godzinie zbieramy się do 'kupy' i rozkręcamy serwer. (oczywiście możecie przy okazji spamować/reklamować serw gdzie tylko się da). No i oczywiście spamować znajomym na STEAM'ie. Ja proponuję godzinę 12.00 (jeśli nie pasuje wam, to dajcie inną propozycję, tylko nie nocne ;P). |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Wielka mobilizacja
Będę i od razu mówię by rozkręcić serwer nie wystarczy na nim siedzieć, skwara bierz się do reklamowania na forach masz ich zaledwie 200 xD |
| |
| | #3 |
|
Mardi, wiesz o tym dobrze że lepiej idzie mi spamowanie na steamie i zapraszanie wszystkiego co się rusza ![]() Reklamowaniem możesz zająć się Ty, przecież bardzo to lubisz ![]() 12 godzina mi odpowiada Jeszcze się pewnie Julka przyłączy , bynajmniej tego jestem pewny, nie wiem jak reszta poke i diablo maniaków |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
jak podniosę dupe z wyrka to wejde |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Grać będę, jak będzie z kim. ![]() Robienie reklam idzie mi słabo więc odpada (mój rekord to 7 reklam jednego serwera). |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
LUDZIE. WArcraft to nasza historia! Nie pozwólmy mu upaść! Znów zaczynają graćtam ludzie a i my musimy zacząć.
|
| |
| | #7 |
|
Nie tylko nie sqare , jak on reklamuje to spam co 5 minut na steam :/
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
AHHAH I dobrze, że taki spam , może ktoś się skusi albo choć na chwilę wejdzie na serwa, żeby mieć na chwilę spokój ze spamem.Czyli pasuje większości godziny południowe na zbiórkę ? |
| |
| | #9 |
|
Skwara przyślij mi piwa to zacznę reklamować ![]() Nie myślcie sobie, że reklama to błahostka. Reklamowałem całą cieć na ponad 100 forach i zajęło mi to ponad połowę dnia. |
| |
| | #10 |
|
piwa chcesz, ta? ![]() Pobłogosławię Cię , to chyba to samo. Nie? |
| |
| | #11 |
|
Nie, to nie to samo bo świat się nie kręci po tym xD Chce piwa 2x4-ropak żubra i masz reklamę na ponad 100forach |
| |
| | #12 |
|
Prosta rada, wywalcie te serwery to ludzie wrócą=] FFA, Deathrun,Base Builder Zombie, JailBreak,Hns Easy Block Point system |
| |
| | #13 |
no nje bo DR jest czesto full , wiec mozna wyjebac all oprocz DR'a ;x ale w sumie FFA to podstawa wszystkich sieci... FFA zawsze jakies powinno byc.
|
| |
| | #14 |
Aaa nawet nie ruszać DR, bo odejdę. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 19
Wejdę dzisiaj jak tylko wstanę :P
|