| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| VIP na JailBreaku ?
Ja mam taki pomysł by zrobić sms tylko za 10 zł i tym co wpłacą dać coś w zamian..Może vipa ?Miałby on 120,150 hp(zależy co kanter woli) oczywiście tylko dla terro dla Ct by tak nie było bo zabić ich było by bardzo trudno i np za zabicie CT zamiast 1 paczki to dostanie 2 co o tym sądzicie?
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: VIP na JailBreaku ?
To proponuje dla VIP'a dać: -slot rezerwacji -dla TT - 2 paczki za zabicie 1 CT, a w CT 255hp w każdej rundzie |
| |
| | #3 |
255? Przesada? Nie gram tam ale to wyjdzie za dużo ciosów pięścią ;x
|
| |
| | #4 |
|
No to ![]() 200 HP dla CT w każdej rundzie, a w TT za zabicie 1 CT - 2 papierosy lub co ndz +5 paczek i rabaty u przemytnika |
| |
| | #5 |
|
Na innych serwach widziałem dla vipa inny model tu też mogło by tak być i może vip będzie mógł coś więcej ukraść CT albo z większej odległości bo trudno teraz coś ukraść.
|
| |
| | #6 |
|
Inny model odpada bo wiecej sciagania i koszty. Wieksze kradniecie moze byc. |
| |
| | #7 |
200 hp ? To trochę za dużo (4 hity) a zazwyczaj hit na terro z wiadomych przyczyn więc lepiej by było 150 (3 hity) i teraz jak tak sobie myślę jak by to wyglądało podczas życzenia? Spadało by do 100 czy jak? Mam też inne zastosowania mianowicie mając VIP terro mógłby gadać przez mikro oczywiście zawsze możemy powiedzieć "Terro mówi terro ginie" Bo czasami mamy takich Ct ogarów że nie umieją włączyć lub takich co nie chcą Podobają mi się też -Rabat w sklepie -2 paczki papierosów za zabicie Ct - Dla Terro też większe hp ? 120 może? Oczywiście dawajcie też swoje pomysły aha i Vip mógłby działać 1 lub 2 miesiące. |
| |
| | #8 |
|
ja bym dal ze z dalszej odleglosci |
| |
| | #9 |
|
Ja proponuje i moge to zrobic ![]() - wiecej HP dla CT/TT, wiecej paczek za zabicie CT, kradniecie broni z wiekszej odleglosci. |
| |
| | #10 |
|
Tak jestem za!
|
| |
| | #11 |
|
Może jeszcze Vip say tylko dla Vipów i admini tego nie widzą |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Vip to dobra sprawa z tym zeby nie bylo tak ze admin odrazu ma vipa tylko jak chce vipa niech sobie zakupi. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 14
Bardzo dobry pomysł mogło być jeszcze tak, że jak mikro jest wyłączone to VIP może mówić, co o tym sadzicie?
|
| |
| | #14 |
|
W nowym pluginie tylko CT bedzie mialo mikro wlaczone, a TT wylaczone ale bedzie mozna wlaczac/wylaczac. Admini beda wyciszeni xD |
| |
| | #15 |
|
Priser ten twój pomysł dobry ale i tak jak jest dużo adminów na serwie i wszyscy mówią to jest burdel a pomyślmy jak by byli jeszcze vipowie a za vipa podania nie trzeba pisać i ich będzie więcej to strach pomyśleć jaki będzie wtedy burdel :P
|
| |
| Tagi |
| jailbreaku, vip |