| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #31 |
| Wiek: 23
|
Zawsze można zablokować HE Orc
|
| |
| | #32 |
|
|
Jeśli mogę to zaproponowałbym bardzo przyjemną mapkę - cs_crackhouse http://borg.celinternet.pl/przymierz...crackhouse.jpg Mała, ale orkowe HE nie stanowią aż takiego problemu jak by się wydawało. |
| |
| | #33 |
|
|
Crack house wrzucę! Wyłącze na niej HE orkowe i będzie git |
| |
| | #34 |
| Wiek: 25
|
Taaa crack może być interesujący |
| |
| | #35 |
| Wiek: 21
|
tylko czemu off orkowe heki nie rozumiem to po co jest ta rasa ?
|
| |
| | #36 |
|
|
Człowieku, grałeś na tej mapie? Chyba nie. Jeden HE orkowy uderzony w ścianę zabija praktycznie wszystkich graczy przy danej ścianie... Był to problem na wcześniejszych srv. wc3 |
| |
| | #37 |
|
nie właśnie nie grałem na tej mapie CZŁOWIEKU ograniczacie cały czas orki więc się pytam po co jest ta rasa to zamieńcie orka na jakiegoś spajdermena kur z hirołów skoro macie zamiar ograniczać rasy to lepiej zmienić mapę ! |
| |
| | #38 |
|
|
Ork jest po prostu zbyt przesadzony (imba) na małych mapach... Może miałem jeszce włączyć orkowe na dinoiceworld orkowe? By 1/2 mapy padała po sekundzie? ;s
|
| |
| | #39 |
| Wiek: 20
|
zamiast grzebać w rasie to lepiej "wyrestrykować" ( ) granaty
|
| |
| | #40 |
|
czy my w tej chwili rozmawiamy o małych mapach? lubisz uogólniać jędruś dajesz mapy takie aby w każdej rasie można było wykorzystać w pełni jego umiejętności a nie żeby je ograniczać |
| |
| | #41 | ||
|
|
nie ma tyle map, które ludzie chcą grać, a nie ograniczamy żadnej rasy ![]() Cały czas piszę o małych mapach, widocznie nie możesz wyczytać tego: Cytat:
Cytat:
Mapa jest świetna, jedynie orkowe granaty przeszkadzają, po to mam możliwość wyłączenia w nowej wersji WC3 by wyłączać granaty na danych mapach by nie marnować potencjału takich fajnych map. Nie będę wgrywał De_dust_remake_lol_wtf_2009 tylko dlatego bo nie pasuje komuś wyłączenia orczego HE na małych mapach gdzie z nimi nie byłoby gry. | ||
| |
| | #42 |
| Wiek: 23
|
Popieram Lucka bo po to są te rasy żeby w pełni wykorzystywać ich umiejętności, ale i tak Radzio zrobisz to co uważasz za słuszne :P
|
| |
| | #43 |
|
|
wreszcie bym zabijal Lucka xD ale ja popieram Radka juz mam dosc tego jak na italy mini, odpisze komus na steam w 3 sek a tu he i naraaaa... :(
|
| |
| | #44 |
|
|
Lepiej grać na małych mapach z wyłączonymi He, niż grać tylko i wyłącznie na mapach większych, a Cs_crackhouse jest bardzo zbalansowaną mapą jedną z nielicznych małych - nie lustrzanych - z taką właściwością. Zawsze można wyłączyć na tej mapie kupowanie :P Poza tym jeśli już mówicie o tym że powinny być tylko mapy z pełnym użyciem wszystkich ras, to zastanawiam się ilu by krzyczało jak by został zdjęty z serwera de_kabul. To jest mapa na której 50% gra Humanem, bo ma ciemne tekstury i mnóstwo półek. EDIT: Ale z tego co pamiętam orkowe He nie były aż takie mocne na cs_crackhouse jak np. na italy_mini |
| |
| | #45 |
| Wiek: 20
|
Z tego co pamiętam na mapce cs_crackhouse miały być wyłączone orkowe a gdy dziś graliśmy nadal można było ich używać ;p
|
| |
| Tagi |
| mapy |