| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #181 |
|
|
co za duzo to nie zdrowo
|
| |
| | #182 |
|
|
racja nie oplaca sie
|
| |
| | #183 |
|
|
jest możliwość zagrania na mapce fy_poolday?ah i nie wiem czy to odpowiedni temat aczkolwiek mam problemy z mapką de_westwood gdy mapa zostaje zmieniona na powyżej wymienioną wyłącza mi serwa i się nie mogę połączyć aż do zmiany na inną mape.
|
| |
| | #184 |
| Wiek: 19
|
mam prozbe o usuniecie scoutzknifeza z war3 bo za kazdym razem jak jest grany to serwer crashuje a ostatnio nawet nie wstal i musialem prosic radka o interwencje :(
|
| |
| | #185 |
|
|
Poprawilem małe co nieco, czekam na relacje czy działa |
| |
| | #186 |
| Wiek: 21
| Odp: Mapy
Mapa alpin, czy jakoś tak. Gdzie tam jest txt, bo właściwie to 1/4 mapy to txt. Proszę o sprecyzowanie, jakieś screeny lub wywalenia mapki, bo denna. |
| |
| | #187 |
|
popieram, nie ma kogos, kto by ta mape lubil. zamiast niej mozna dac cos jeszcze na kosy. |
| |
| | #188 |
| Wiek: 16
alpin. Mhm wybiera ją ktoś w ogóle? Ja często mapę wybieram a nigdy nie dałem alpin abo za duża i nie nadaje się na war3 volty kilka map można wywalić, jeszcze będę grał to napiszę jakie dokładnie bo nie wiem jaki tam syf jest. Ale big_city proszę. Bo to masakra nawet rzul3k się wciągnął. Ja, on i kilku gości na serwie. Zmiana na big city 2. Rzul3k ze mną w tymie i runda rozgrzeffkowa a rzul3k mnie jedzie i zaciesza xD już na live to samo. No weźcie rzul3k dziecinko nie jedź kochanego muffFinka ;d Ale tak seryjnie to mapa jest bezsensowna i kupy się nie trzyma. Wszystkie mapy w której są pojazdy to bezsens totalny ponieważ silnik half life'a nie nadaje się na "samochody" (...)
|
| |
| | #189 |
| Wiek: 25
Haha nie puacz, nie moja wina że nie umiesz robić uników przed moim Ferrari xD Ale tak na serio to ta mapa odstrasza ludzi niestety :/ Za każdym razem muszę ją zmieniać! |
| |
| | #190 |
|
Proponuje dodać jakoś mapę z awp i nożem
|
| |
| | #191 |
|
grałem na tych mapach bardzo dobry pomysł :szalony:
|