| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nowe modele postaci
Witajcie, przedstawiam Wam wstepny wyglad modeli. Wiecej zdjec juz niedlugo: ![]() ![]() ![]() ![]() Oceniajcie! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nowe modele postaci
no ładne dobrze że będą inne niż zawsze. ogólnie mi się podoba. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
No w końcu coś widzę, modele mogą być lepsze to niż jakieś żółte kombinezony jakie są teraz |
| |
| | #4 |
|
Kolejne zdjecia - dokladniejsze. ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
pozmieniac troche te kolory ubran , bo takie bardziej wiezienne sa ;< a jezeli chcecie nawiazac do wiezienia polskiego to szare ciuszki... do amerykanskiego - pomaranczowe.
|
| |
| | #6 |
W stanach nie tylko są pomarańczowe, a poza tym, Pomarańczowe ubrania noszą więźniowie którzy są transportowani dokądś, żeby jak zwiał czy coś to żeby się rzucał w oczy. W normalnych więzieniach w środeczku mają albo jednolite kolory, niebieskie lub granatowe albo po prostu biała koszulka i jeansy/dressy |
| |
| | #7 |
|
Wzoruje sie na grze Prison Break |
| |
| | #8 |
|
A ja ciągle myślę nad modelem kobiety może ona być przydatna przy zabawie w mam talent albo jak ktoś jest dziewczyną na realu to może sobie zmienić na model na inną płeć. Na innych jailach nie widziałem modelu kobiety więc nasz by się wyróżniał. |
| |
| | #9 |
|
Sa wiezienie dla facetow i pan, wiec dodatkowo to kosztuje ten model.
|
| |
| | #10 |
narazie wiem ze Kanter kasy nie masz ale za jakis czas jak serwer sie rozkreci na pozadnie i wszystko ladnie zrobimy to mozna pomyslec nad jakas mala zbiorka
|
| |
| | #11 |
|
a moze by zrobic ze na plecahc jest napis Volta-sq.pl ? bo tak ktos moze je sobie ukrasc (chodzi mi o moedele XD ) a tak to zawsze bedzie reklama
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
@UP Ooo! Piękny pomysł |
| |
| | #13 |
|
Modele CT juz prawie modele sa gotowe. Prosze je oceniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #14 |
|
Mi się podobają. Te twarze modeli mnie rozśmieszają. Ale można by było skorzystać jeszcze z pomysłu jogobelli żeby na plecach był napis Volta-sq.pl.
|
| |
| | #15 |
|
| Odp: Nowe modele postaci |
| |
| Tagi |
| postaci, modele, nowe |