| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| dodatkowa komenda - /zasady
Często wchodzą nowi na serwer, a jeszcze nie weszli na forum i nie znają regulaminu. Nie zauważyłem komendy do zasad/ regulaminu. Więc, czy jest możliwość dodania na serwer komendy /zasady bądź /regulamin, w której byłyby umieszczone zasady obowiązujące na serwie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
|
Dobry pomysł, można by było dodać też coś w tym style że wchodząc na serwer wyświetla się regulamin i pod nim są 2 voty ( "akceptuje", "nie akceptuje"). W przypadku vota na "nie akceptuje" gracz automatycznie dostaje kicka
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
|
Taaa!!! Good Idea! ![]() Trzeba takie coś wprowadzić bo nieraz nie mam chęci uprzedzać tylko od razu zbanować xD Nie no ale dobrze by było gdyby to się znalazło na serverku |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
|
taaaak, mystic i to jest dobre! de facto i tak mają obowiązek znać regulamin
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
|
a myslisz ze nowemu graczowi chce sie wchodzic na forum i czytac regulamin ?? heheh ja go przeczytalem jak inni mi wytlumaczyli zebym sie zapoznal...ale po jakims czasie wiec dobre by bylo zeby takie cos bylo na starcie...
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
|
kto w dzisiejszych czasach czyta regulamin xD
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
|
Dlatego dobrze by było coś takie zrobić, a gdy to już nie pomoże to nie trzeba żadnych upomnień tylko od razu karać banami
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
|
to ja jestem za xD nie lubie ostrzegać :P bo to jest zbędne i tylko trace czas
|
| |
| | #9 |
|
|
Nooo świetny pomyśl , a Ty łaga nie masz głosu parówko ! ZA |
| |
| | #10 |
|
|
Będzie dodane, komenda do regulaminu - /zasady Dzisiaj wieczorem sie pojawi, póki co wyrzuca tylko :P |
| |
| | #11 |
|
|
no nie okłamujmy się, zasady są po to żeby je łamać (motto perfekcyjnego admina )
|
| |
| | #12 |
|
|
oki, komenda /zasady już funkcjonuje! |
| |
| | #13 |
| Wiek: 26
|
tak tylko inforrmacyjnie spytam: działa to poprawnie i czytelnie? |
| |
| | #14 |
|
|
Jak najbardziej, wszystko jest okej.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 26
|
ahhh no to mnie to cieszy bardzo w końcu ludzie będą wiedzieć za co daje bany :P
|
| |
| Tagi |
| zasady, komenda, dodatkowa |