| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Rezerwacja nicku
Nie wiedziałem w jakim dziale to napisać więc piszę tutaj. Chodzi o to Ten nick jest zarezerwowany. Polacz sie ponownie z innym nickiem lub uzyj setinfo _res nick_pass Dzisiaj zarezerwowałem sobie nick no i było ok ale jak wyszedłem z serva i teraz chciałem sobie zagrać coś takiego wyskakuje. Wpisywałem wszystko tak jak jest napisane i dalej nie działa. Powiedziano mi żebym czekał na zmianę mapy ale także nic. Nie wiem w czym błąd, może mój config albo coś z csem nie mam pojęcia może ktoś pomóc albo poprostu usunąć rezerwacje? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Rezerwacja nicku
Czekaj miałem to samo , sprawdź w configu czy masz tylko jeden nick i czy tylko jeden config . Sprawdź w cs jaki masz ustawiony nick . Jak nic nie da po proś jakiegoś adma o usunięcie Twojej rezerwacji .
|
| |
| | #3 |
Mam jeden config i jeden nick w nim a to co w konsole każe mi wpisać wygląda tak setinfo "_res" "Faith_moje haslo" name "Faith" nie wiem czy wszystko ok |
| |
| | #4 |
|
mozesz przed sama gra wpisac w KONSOLI name Faith;setinfo _res HASŁO powinno byc git |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Osoba grała dziś na srv, więc Rzulku pracuj! |
| |
| | #6 |
Myślę że do zamknięcia już mogę grać .
|
| |