| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Lista adminów na nowy serwer
Witajcie, wpisujcie sie w tym temacie osoby ktore deklaruja ze minimum 2 miesiace beda adminami na nowym serwerze JailBreak Volty. Ilosc slotow: 18 Firma: gry.wilan.pl Składka: 7zl (tylko przelew/wplata na konto) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Lista adminów na nowy serwer
jak bede miale steam (albo wygram albo kupie ) wiec ja moge byc adminem |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Również mogę być, tylko ja bym chciał troszkę więcej się dowiedzieć np. kiedy powstanie troszkę więcej info |
| |
| | #4 |
|
Raku, juz konto na wilan miesiac temu zalozylem i nie mam jak cie do polecajacych wpisac. Nie chce dawac wielkiej ceny za admina kosztem slotow, bo 12zl to duzo. 18 slotow bedzie wystarczajaca, potem sie zwiekszy. To mamy 2 chetnych (procz mnie) |
| |
| | #5 |
|
Kanter to piszesz przy zamowieniu serwera , tam jest uwagi jak zamawiasz serwer. Bede mial wyplate z hotfile i fileserve to cos wysle moze jak beda gracze. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Ja się zgłaszam płacić będę paypalem.
|
| |
| | #7 |
|
3 osoby = 21 zlotych = 7 slotow Kanter ja bym podniosl cene admine chociaz 8-12zl. Ja mam tanio u siebie 15zl/3mc ale nie wiem czy wyrobi sie z kasa wiec tez pewnie podniose. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Raku jak coś to gdy kanter nie będzie się wyrabiał mogę dać kilka euro więcej w końcu 8 zł 2-3 euro/....
|
| |
| | #9 |
|
Raku, 7zl starczy na start, nie chce zdzierac kasy z ludzi.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
No ja mogę zapłacę 20 zł za 2 miechy od razu |
| |
| | #11 |
|
To mamy 4 chętnych ![]() Moze kogos zwerbujecie z serwa, kto gra czesto itp ? |
| |
| | #12 |
Może być tak : Buźka - ale mało gra, Monte - jakoś mi nie pasuje ale składał podanie, Bugi - sam go spytaj?, Cieusz - Dalej mu się Cs nudzi?, Metiu - Pokochałem go xd, |
| |
| | #13 | |
|
| Odp: Lista adminów na nowy serwer Cytat:
Montecjusz - no ja tez jestem tak srednio przekonany co do niego ![]() Cieuszowi sie CS znudzil Bugimen maleo w Csa tez gra Metiu TaK! Zakon a http://volta-sq.pl/rekrutacja-298/10...ypek-adma.html i http://volta-sq.pl/rekrutacja-298/10...i-er-adma.html ?? | |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Wybacz mi zadałeś to pytanie zakonowi ale jak dla mnie Prister to jest dziecko a tego drugiego nigdy nie widziałem tyle ode mnie .
|
| |
| | #15 |
@Up Pri$era 2-3 razy na serwie widziałem a o tym pierwszym nawet nie wiedziałem, że ktoś taki gra na serwie ; d Wiesz nie zwracam uwagi na szaraków xd tylko na Detoxów, Crisów i takich Metiów co się odznaczają albo pozytywnym debilizmem albo poczuciem humoru.
|
| |
| Tagi |
| serwer, nowy, adminow, lista |