| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Kolejny pok
Raczej kolejny pokemon do osłabienia. Mianowicie Haunter. Grochu ma 170lvl i NIE JESTEM W STANIE go zauważyć! Tak to on może na 300lvl wyglądać a nie na 170. Proszę o rozpatrzenie sprawy |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Kolejny pok
grochu pobil rekord !! dzisiaj dalm mu hauntera na 1 lvl xD i już ma 170 ? powiem że szybko idzie exp :P
|
| |
| | #3 |
200 dobije... Ale nie o tym temat. ;x
|
| |
| | #4 |
|
grałem 5 minut temu na pokemodzie grałem przeciwko grochowi i powiem że jego gogle wystarcza w 100% stwierdzilem nawet po rozmowie z nim ze jest bardziej widoczny on (za pomoca gogli) niz jego przeciwnik... Posiadając gogle świecił się na niebieski i prowadziła do niego niebieska linka którą było o wiele łatwiej zauważyć nawet jak kampił w ciemnych miejscach a on przez to sciemnianie i rozjasnianie ekranu gorzej widzi normalną postać. Moje zdanie nic nie zmieniac ... gogle kosztuja 1k (co jest śmieszna suma) a widzi sie go lepiej niz innego przeciwnika. Tyle ode mnie .
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Jak dla mnie to bez różnicy, google wystarczą nawet jakby miałwidocznosc 00
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Kolejny pok |
| |
| | #7 |
@UP A może frytki do tego? Nie zapominajmy, że on ma 200lvl! A co to bd na 300? Bez Cienia? |
| |
| | #8 |
|
Ja pierdole ,sama elita gra na pokecapie ![]() Wygląda na to ,że też będę musiał pograć ,bo tak być nie może |
| |
| | #9 |
|
co za różnica 200 czy 300 ? szczególnie w tym momencie jak gogle za 1000 $ i widzisz go lepiej niz innych graczy ?
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
ale ten pok działa na niekorzyść serwera bo nikt go nie widzi a na google nie każdego stać więc wychodzą zwyczajnie z serwera ... mówiłem grochu żebyś tym gównem nie grał już na początku ;x
|
| |
| | #11 |
|
nie stac ? buhahahahaha xD 1k koszyuja i tyle to co runde masz nie wiem można go osłabić ale wtedy też gogle droższe muszą być
|
| |
| | #12 |
ta mam 3k jestem w TT. Co kupie? Gogle? Nie. Ak-47... pzdr
|
| |
| | #13 |
|
To co masz zawsze miec google? KPINA
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
Grochu nie ma googli = nie ma szans zabicia Cię = Gracze wychodzą z serva. Według mnie na 300 lvlu ten pok powinien być chociaż trochę nadal widoczny. Teraz grocha na 200+ nie da się zauważyć bez googli nawet jak by się stało 1 cm od niego.
|
| |
| | #15 |
|
to wprowadzcie inne rzeczy ktore niweluja skill innego poka np jakis plaszcz ktory kupisz za 1k i nie ruszaja cie prady amparosa
|
| |
| Tagi |
| pok, kolejny |