| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Jogobella
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick: Jogobella IP/SID: nie potrzeba Typ przewinienia: totalny nie ogar/ naduzywanie wladzy Kto złapał?: Ja Demo HLTV/Demo/Screenshot: HLTV jak cos Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) nie potrzeba Wszystko fajnie jest 19 ludzi na serwie 17 TT i 2 CT. Wchodze do ct dostaje kicka - "ogarnij micro". Chociaz micro w 100% sprawne nigdy nikt nie nazekal i wogole. no ale ok. wchodze ponownie pytam za co a bo ja mowilem ze nie mozna do ct. Mowie ok pewno ogarniaja. gralem 4 rundy w tym 2 ct zgineli na samym poczatku gdy tt wyskoczylo. Ale jogobella dalej madry ze daja rade i wogole... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Jogobella
Od kiedy kickowanie jest wielkim nadużywaniem władzy ? poz atym musiałeś coś mieć z mikro bo by chyba Ci nie dawał co ? A co do tych ct'ków może nie mogłeś dojść bo nie masz mutacji ??
|
| |
| | #3 |
Ogarniali, wtedy ja byłem w CT i jakoś tylko 2-3 rundy były złe SKARGA: Denna
|
| |
| | #4 |
|
tak szybki ... bo albo : nie masz mutacji albo darles sie wniebo glosy .... inaczej kicka nie daje ... wg. Konnter wez wyciagnij filmik z HLTV i zobaczymy |
| |
| | #5 |
sry za off top KONNTER xD
|
| |
| | #6 |
ja jestem za tym zaby Kanter wzia filmik z HLTV i zobaczyl za co mnie kicknoles i jak to wygladalo.
|
| |
| | #7 |
|
Jaka to mapka byla? Godzina? |
| |
| Tagi |
| jogobella |