| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| RuskieZiolo^ na administratora
Nick(w grze i nick Steam): RuskieZiolo^ (nick w grze i w steamie) Steam_ID: STEAM_0:0:15460352 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 8 Na jakich serwerach mam adma?: cs-z********** [CodMod] Na jakich serwerach miałem adma?: trochę tego było, na serwerze który padł (admin na surf, jail, dm, dr). Dlaczego ja?: Ponieważ jestem ogarniętym graczem, znam zasady jailbreak, potrafię posługiwać się komendami amx-a, jestem konsekwentny i potrafię postawić na swoim. Ile dziennie grasz na serwerze?: Gram praktycznie codziennie, po wakacjach również będę grał. Składki(sms 17.08zł/przelew 8zł): Przelew :] Tak/Nie Kontakt(GG/Email): Tak, gg: 602122; email: karuzo1234@o2.pl |
| |
| | #2 |
|
| Odp: RuskieZiolo^ na administratora
Widziałem cię tylko raz na serwie. Może grałeś częściej ale nie zwracałem na ciebie uwagi. Zobaczę jak inni się wypowiedzą.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Hmm Postów: 1, nic chyba nie trzeba dodawać, a poza tym nigdy Ciebie nie widziałem |
| |
| | #4 |
|
Graj więcej na serwerze.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Jestem na nie po co tyle tych podań jak połowa piszczy przez mikro albo gra 1-2 dni? NIE NIE NIE!
|
| |
| | #6 |
|
Ja nie piszczę przez mikrofon, przeszedłem mutację. Zalecę się do porad i zaczne pisać więcej postów to wtedy się wypowiecie. Jak narazie poczekam :]
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: RuskieZiolo^ na administratora RuskieZiolo^, a czemu ty swojego serwa u nas reklamujesz ? |
| |
| | #8 |
|
Nie reklamuje, jest cenzura. Tak pozatym to nie mój serwer, lecz mam tam administratora. Zamażę całą nazwę żeby nikt później się nie czepiał :]
|
| |
| | #9 |
|
Dalej jestes chetny? Prosze o ocene tego gracza. |
| |
| Tagi |
| administratora, ruskieziolo |