| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ... by Raku :D
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): Hindus / Raku Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:19645643 Wiek: 14 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 9/10 Na jakich serwerach mam adma?: aktualnie bb Na jakich serwerach miałem adma?: wiekszosc volty? cspiekarnia , bloody raiders , psychologist , cs headshot Dlaczego ja?: Gram duzo na serwerze , znam sie bardzo dobrze na pokemodzie. Pomagam w robieniu skilli i we wszystkim co jest zwiazane z pokemodem Znam sie b.dobrze na pokemodzie i denerwuje mnie jak graja osoby z aimem czy obrazaja na serwerze a admin jest afk :/ O volltowym pokemodzie to chyba najwiecej wiem , dllatego jestem czesty o cos pytany na serwerze. Chetnie pomagam i daje nowe propozycje. Z pokemodem mam stycznosc 2-3 lata. Chcialbym admina dlatego ze , odnowiony pokemod jest super i podoba mi sie gra na nim i sadze ze moze byc co raz to lepszy.Ile dziennie grasz na serwerze?: 1-6h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł): Raczej tak , narazie moze byc problem. 15/16 sierpnia napewno bede mogl wyslac , a teraz jedynie sms za 6.10zl + w ciagu tego czasu jeszcze sproboje cos zalatwic. . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: ... by Raku :D
Niech bd za ;d
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Nazwa tematu skopiowana! ;o Ale słyszałem że się starasz więc ZA Raku |
| |
| | #4 |
|
Jak pokemod to oczywiście, że za!
|
| |
| | #5 |
|
za :P ogarnij raku tego pokemoda niech się kręci |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
nie, za dużo adminów już na poke + twoje dzisiejsze zachowanie... błazenada
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Przeciw , nie bedzie mnie chlopczyk jakis nazywal "a Black zastepuje kibel i mozesz sie na niego spuszczac" Nastepnie dalem mu bana 60 minut . Ma dostep do jakis plikow... i omija bany , wiec zaraz nastepne bany + 60 minut za nastepne omijanie bana , doszlo do 180 i przyszedlem na forum ...A ON DALEJ GRA :@ |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Ja jestem za . Mi nic Raku nie zrobił . Trzeba umieć się z każdym dogadać . Biznesu by nie było jakby ludzie się nie umieli dogadać ; ) |
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
Za. Jak może być pokemod bez największego pokemona? :P
|
| |
| | #10 |
Jeżeli to co napisał Black jest prawdą to powiem tak. Raku jeśli dostajesz słusznego bana to go odczekaj, a nie go omijasz! Nie jesteś kurwa nietykalny! Jesteś jak inni i tak samo jesteś traktowany! Więc nie używaj "dostępów do UB" bo to jest nie fair wobec innych! |
| |
| | #11 |
|
Wycofuje swoje podanie. Nie wyrobie z kasa i prawdopodbnie jada na 2tyg. do Bulgari niedlugo wiec bez sens troche.
|
| |
| | #12 |
Tak więc zamykam ![]() Po powrocie napiszesz czy otworzyć |
| |
| | #13 |
|
Podanie może przejść, a admin nadany i pieniądze wpłacone po powrocie, ale jak tam chceta |
| |
| Tagi |
| raku |