| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Montecjusz na adma :D
Nick(w grze i nick Steam):Montecjusz/Montecjusz Steam_ID odam jak bede w domu bo aktualnie jestem na wyjezdzie i na ns gramWiek:15 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9/10 ucze sie Na jakich serwerach mam adma?: Na jakich serwerach miałem adma?:szkolny serwer Dlaczego ja?:No bo czesto Widze jak FK (mam pare demek musze wzucic na skargi). A niestety JB jest modem gdzie zawsze powinien byc jakis admin ogarniam mam mikro i nie freekiluje oraz angazuje sie w to co dzieje sie na serwie.Jesli chodzi o to ze drugi raz to Kanter pisal ze odblokuje tamten bo nikt nie raczyl przyuwazyc ze wypowiadaly sie tam tylko osoby z BB na ktorym bylem nowy i nie znalem jeszcze zasad oraz pare osob ze mam tylko 15 lat co jest bez sensu bo waxon dostal adma Cris dostal adma) Ile dziennie grasz na serwerze?:6/7 czasem nawet wiecej Składki(sms 17.08zł/przelew 8zł): Tak/Nie tak przelew nie ma problemu Kontakt(GG/Email):Montecjusz@gmail.com 24704600 Źródło: Wzór podania o administratora http://volta-sq.pl/rekrutacja-298/81...#ixzz0unN4wOwy |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Montecjusz na adma :D
No cóż dodam taki mały offtop mam 14 lat tylko rok różnicy i niektórzy myślą że jesteśmy dzieciakami którymi byli sami.. Co do twojego podania Jestem na Tak,myślę że byś nam pomógł bo reszta adminów się trochę opierdala... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Za |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
A ja daje neutral bo nie wiem po co więcej adminów jak teraz doszli Metiu i chyba Waxon ; d
|
| |
| | #5 |
|
Często gra na serwie i pomógł by ogarnąć bo ciągle słyszę od Jogobelli Wbij na serwa bo CT nie ogarnia i tak kilka razy w ciągu 30 min. Na TAK |
| |
| | #6 |
|
Wiecie na JailBreaku potrzeba zawsze 1 admina caly czas. A u nas ciagle adminow brak... Innych graczy prosze o ocene, kulture itd tego gracza. |
| |
| | #7 | |
|
| Odp: Montecjusz na adma :D Cytat:
| |
| |
| | #8 |
|
ojjj .... montecjusz ty na admina ?? .... no nie ... nie wierze xD ZGLOSILES SIE NA ADMINA !?!??! HAHA :P No nareszcie ilez to mozna czekac wg. mnie nadaje sie @zakon tak doszli nowi admini .... ale np. jak chce sobie pograc wieczorem ( 11-12) i nie ma wtedy adminow (albo sa zadko) i wejdzie do CT taki FK i co zrobisz ? i nic nie zrobisz ... a przy okazji czym wiecej adminow tym wiekszy zysk dla Volty |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
chociaż taki młodziak, za.
|
| |
| | #10 |
|
Do KAntera jak cos to do 13 nie bede mial internetu raczej wiec w razie czego dopiero po 13 odpisze ze wzgledu na wyjazd
|
| |
| | #11 |
|
Neutral...
|
| |
| | #12 |
|
Montecjusz, jak wrocisz to odezwij sie