| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kaktus
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick: Cieusz PL | Kaktus IP/SID: 0:1:17213182 Typ przewinienia: Lamanie regulaminu(Kampienie) , Nie odppowiadanie na pytania, ban za obraze Kto złapał?: SHARKOVSKY, As, Kuzko Demo HLTV/Demo/Screenshot: kama dem Kampienie , Po 20sec demo, i zwrocenie uwagi. Nie odpowiadanie, po Banie za co ![]() Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) ![]() Tam te skargi, dwie zostaly usuniete. Z jakeigo powodu? Kaktus wyjechal do babci na tydzien, a jakos dalej gra. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Kaktus
pisałem że do kuzyna ściągnąłem sobie steama i gram ( 64 Kb/s )Kampienie? Możę coś robiłem bo jako admin muszę ogarnąć nie umiem np banowac i wchodzic na kampe jednocześnie Nie odpowiadanie na pytania? mam lagi więc za bardzo nie słyszę co mówicie przez mikro ban za obraze? zmieniałeś sobie nick na "ssij mi kule" potem na "kurwo" i spowrotem na oryginalny "Sharkovsky" zrobiles to 2 razy wiec cie zbanowałem za obrazę masz sczęście ze cie as odbanował to co ty wyprawiasz to już jest czysta złośliwosc ludzka |
| |
| | #3 |
Zmienil nick na obrazliwy, ale po doslownie sekundzie spowrotem wrocil. Mial to na bindzie wiec chcialem sie go zapytac czy to bylo celowe, troche sie pospieszyles, sam kiedys po wejsciu na ruski server zamist komend glosowych( zxc) mialem przeklenstwa po angielsku). To wcale nie musialo byc celowe i jak sam shark potem napisal nie bylo, unban polecial, jak dla mnine nie ma sprawy. Co do 2 skargi - demka obejrzec nie moge, mam cos nie tak, wiec sie nie bede wypowiadal, nie widzialem tego.
|
| |
| | #4 |
|
1. Kampienie, robiles? kucales i machales myszka, jak Ci zwrocilem uwage ruszyles sie, a nic nie robiles. Pytania? Lagi na lagach tez widac. Obraza to nie bylo do nikogo, to bindy zebrane z innego serwera BB. Dokladnie CS-Cent**. Nie wierzysz? Wejdz. Sam nie wiedzialem o bindach, a o banie nie wspominam bo byl na 1h, a do 24h nie rozpatrujemy. PS. Przepraszam za nerwowe zdania, ale mnie wykancza odwalanie tego pana. |
| |
| | #5 |
A wtedy to miałem już 33 hp więc chciałem aby mnie Cris.9 zabił, tak każdy robi Taki jesteś złośliwy? To ja też będę - Co mnie to obchodzi że inny serw ci te bindy zrobił? |
| |
| | #6 |
|
Zamykam. Ciesz sie ze bana za obrazliwy nick nie dostales , bo ja juz bym dawno dal. A kampienie , ma admina , wykupuje , placi tak jakby za slot. Nie zabronisz mu przez 20s byc afk , bo ja nie raz bylem tak a nawet dluzej , kazdy ma prywatne zycie. Moze poszedl zrobic sobie szybko kolacje noi co? |
| |
| Tagi |
| kaktus |