| 3GP/MP4 Filmy na komórkę, filmy 3gp, filmiki mp4, filmiki 3hp, filmiki na komórkę, do pobrania, za darmo! |
![]() |
| | #1 |
|
| [RS] Yip Man 2: Chung si chuen kei / Ip Man 2: Legend of the Grandmaster (2010) PL Yip Man 2 Ip Man 2: Legend of the Grandmaster (BRRip) (Napisy PL) ![]() Sequel Ip Man ma miejsce w 1949 roku po przybyciu Yipa do Hong Kongu. Tam też zaczął nauczać Wing Chun. Sammo Hung zagra mistrza pięści Hung Gar. Hung Gar Kuen jest systemem wywodzącym się z południowego Klasztoru Shaolin, zaliczany jest do pięciu głównych systemów południowych. Jako jeden z nielicznych systemów przetrwał do dnia dzisiejszego w prawie niezmienionej formie. Oczywiście ewoluował on jak każdy system, ale ewolucja odbywała się i odbywa przez wzbogacanie systemu, a nie jak w przypadku niektórych systemów – zastępowanie jednych technik poprzez inne. Podstawę systemu stanowią techniki pięciu zwierząt, pięciu elementów oraz system ćwiczeń Chi Kung. 10% Danych Naprawczych Rozmiar Archiwum 1.2GB Party Po 200MB Bez Hasła Produkcja: Hongkong gatunek: Biograficzny, Historyczny, Akcja data premiery: 2010-04-29 (Świat) reżyseria Wilson Yip scenariusz Edmond Wong Obsada Filmu: Donnie Yen - Ip Man Siu-Wong Fan - Jin Shan Zhao Ka Tung Lam - Li Zhao Lynn Hung - Zhang Yong Cheng Parametry Filmu: (Video - 640×336, XviD ~1761 kbps; Audio - MP3 ~128 kbps) ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: [RS] Yip Man 2: Chung si chuen kei / Ip Man 2: Legend of the Grandmaster (2010)
Mistrzu pierwsza część. Napisałem Yip man bez 2 ![]() Tą już mam na telefonie tylko właśnie 1 nie mam |
| |
![]() |
| Tagi |
| 2010, grandmaster, legend, kei, chuen, chung, man, yip |